KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Biedronki

nauczycielka: Ilona Bobrowicz

To my Biedronki- najmłodsze przedszkolaki w Wesołej Piątce.
To pierwszy rok naszej przedszkolnej przygody.

 

Dzień Kropki 2020

Biedroneczki są w kropeczki! Bardzo pasuje do nas ten wyjątkowy dzień. Bawiliśmy się super pośród tylu kolorowych kropeczek i kółeczek :)

Pożegnanie starszaków

Obchody zakończenia roku szkolnego niestety nie odbędą się w tradycyjnej formie. Nie chcemy jednak naszych przedszkolaków pozostawić bez pożegnania cdn

Informuję, że od 1 czerwca br. Przedszkole będzie funkcjonować na innych zasadach, wskazanych w wytycznych MEN, GIS i MZ. Rodzice zobowiązani są do zapoznania się z PROCEDURĄ ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA W MIEJSKIM PRZEDSZKOLU NR 5 W OZORKOWIE W ZWIĄZKU Z ZAPOBIEGANIEM, PRZECIWDZIAŁANIEM I ZWALCZANIEM COVID-19.

C.d. "domowego przedszkola" u Biedronek

Praca w książce, piękne prace plastyczne, zabawy z ulubionymi książkami, układanie puzzli, aktywny czas z rodzicami i rodzeństwem. Każda z tych aktywności jest dla naszych Biedronek bardzo ważna.