KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Biedronki

nauczycielka: Ilona Bobrowicz

Hej! To my – wesołe Biedronki! To pierwszy rok naszej nauki w przedszkolu.  Wśród nas jest 12 dziewczynek i 14 chłopców. Jesteśmy bardzo energiczną  i wesołą grupą. Interesujemy się  wszystkim co nas otacza. Wiele radości sprawiają nam zabawy w kole, nauka wierszy i piosenek. Każdy nasz dzień w przedszkolu to nowe wyzwania i doświadczenia. Codziennie poznajemy się coraz lepiej i zawieramy nowe przyjaźnie. Cieszymy się, że mogliśmy dołączyć do WESOŁEJ PIĄTKI!

 

 

W maju...

10.06.2021
W maju...

W maju...

10.06.2021

Matematycznie, bibliotecznie, zabawowo...

Rodzinny konkurs recytatorski "Ja i moja Rodzina"

Zapraszamy do udziału w międzyprzedszkolnym konkursie organizowanym przez naszą placówkę. Ilość miejsc ograniczona. Szczegóły w załączonym regulaminie :)

Zdalne u Biedronek

Dziękujemy Państwu za pomoc w przeprowadzeniu zdalnych zajęć. Tak się razem bawiliście...

EkoWalentynki - czyli kochamy recykling już 12 lutego!

Kolejny raz włączamy się w ogólnopolską akcję ekologiczną, ponieważ wiemy, że w walentynki i każdego innego dnia na najcieplejsze z uczuć zasługuje także nasza Ziemia! Przynieś do przedszkola zużyte baterie i elektrośmieci, a w zamian otrzymasz słodki upominek. Zapraszamy już 12 lutego 2021r!