KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Dzień Misia 25.11.2020

Z okazji Światowego Dnia Pluszowego Misia zapraszamy na koncert muzyczny p. Uli Pakuły. Obiecujemy, że będzie misiowo i zabawnie! Niestety misie-przytulanki w tym roku nie mogą odwiedzić przedszkola. Prosimy Rodziców, by nie dawali dzieciom pluszaków.

Akcja charytatywna "Dom Aniołków"

Pomagamy zbudować Dom Aniołków - miejsce, gdzie niebo łączy się z ziemią. Dołączycie do nas? Dom Aniołków to nie będzie zwykły dom. To nie będzie zwykłe hospicjum, ani zwykły szpital. To będzie wyjątkowe miejsce - dające poczucie bezpieczeństwa, ulgę i miłość w tych najtrudniejszych chwilach.

Do hymnu!

06.11.2020
Do hymnu!

Do hymnu!

06.11.2020

Kolejny raz weźmiemy udział w akcji "Szkoła do hymnu” i w przeddzień Narodowego Święta Niepodległości - 10 listopada, o godz. 11:11 zaśpiewamy "Mazurka Dąbrowskiego”. Prosimy, by tego dnia wszystkie przedszkolaki miały na sobie ubrania w barwach narodowych

KORONAWIRUS

05.11.2020

KORONAWIRUS

05.11.2020

Aktualne informacje na temat koronawirusa: ze stron Ministerstwa Zdrowia i Głównego Inspektora Sanitarnego

Zajęcia logorytmiczne

Rozpoczynamy w przedszkolu zajęcia dla dzieci wymagających dodatkowego wsparcia w kształtowaniu prawidłowej wymowy. Rodzice wytypowanych przez logopedę dzieci zostaną poinformowani o czasie i formule zajęć. Zajęcia poprowadzą p. Magdalena (logopeda) i p. Ilona (nauczycielka w gr. I)