KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Drodzy rodzice!

W trakcie dyżuru wakacyjnego organizujemy wycieczki poza teren przedszkola:

Seans filmowy w Kinie Górnik w Łęczycy - 8 lipca 2021, godz. 9.00 - 12.00 - koszt 23 zł

Wioska indiańska TATANKA w Solcy Wielkiej 14 lipca 2021, godz. 9.15 - 12.00 - koszt 35 zł

Przedstawienie teatralne - "Ahoj wakacje" -  w przedszkolu, 20.07.2021, godz. 9.15 - koszt 8zł

Przedstawienie cyrkowo-iluzjonistyczne - w przedszkolu, 29.07.2021, godz. 9.30 - koszt 10 zł

 

Zakończenie roku Smerfy

Uroczystość pożegnania przedszkola - Smerfy idą już do szkoły!

Rodzinny konkurs recytatorski "Ja i moja Rodzina"

Zapraszamy do udziału w międzyprzedszkolnym konkursie organizowanym przez naszą placówkę. Ilość miejsc ograniczona. Szczegóły w załączonym regulaminie :)

Spisz się przez Internet i graj o nagrody w loterii!Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań trwa od 1 kwietnia do 30 września 2021 r. Nie czekaj do ostatniej chwili! Spisz się przez Internet i weź udział w loterii. loteria.spis.gov.pl.

Życzenia

01.04.2021
Życzenia

Życzenia

01.04.2021

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim dużo zdrowia, wytchnienia od codzienności. Troszczmy się o siebie i spędźmy ten czas najlepiej jak potrafimy

Dni otwarte

01.03.2021
Dni otwarte

Dni otwarte

01.03.2021

PORADNIA PSYCHOLOGICZNO – PEDAGOGICZNA W   OZORKOWIE  serdecznie zaprasza na  DRZWI  OTWARTE Z  OKAZJI  EUROPEJSKIEGO DNIA LOGOPEDY, które odbędą się 6 marca 2021 roku (sobota) w godzinach 10.00 – 14.00  w  siedzibie  Poradni  przy  ul. Romualda Traugutta 1 (budynek Liceum Ogólnokształcącego)