KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Rodzinny konkurs recytatorski "Ja i moja Rodzina"

Zapraszamy do udziału w międzyprzedszkolnym konkursie organizowanym przez naszą placówkę. Ilość miejsc ograniczona. Szczegóły w załączonym regulaminie :)

Spisz się przez Internet i graj o nagrody w loterii!Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań trwa od 1 kwietnia do 30 września 2021 r. Nie czekaj do ostatniej chwili! Spisz się przez Internet i weź udział w loterii. loteria.spis.gov.pl.

Życzenia

01.04.2021
Życzenia

Życzenia

01.04.2021

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim dużo zdrowia, wytchnienia od codzienności. Troszczmy się o siebie i spędźmy ten czas najlepiej jak potrafimy

Dni otwarte

01.03.2021
Dni otwarte

Dni otwarte

01.03.2021

PORADNIA PSYCHOLOGICZNO – PEDAGOGICZNA W   OZORKOWIE  serdecznie zaprasza na  DRZWI  OTWARTE Z  OKAZJI  EUROPEJSKIEGO DNIA LOGOPEDY, które odbędą się 6 marca 2021 roku (sobota) w godzinach 10.00 – 14.00  w  siedzibie  Poradni  przy  ul. Romualda Traugutta 1 (budynek Liceum Ogólnokształcącego)

EkoWalentynki - czyli kochamy recykling już 12 lutego!

Kolejny raz włączamy się w ogólnopolską akcję ekologiczną, ponieważ wiemy, że w walentynki i każdego innego dnia na najcieplejsze z uczuć zasługuje także nasza Ziemia! Przynieś do przedszkola zużyte baterie i elektrośmieci, a w zamian otrzymasz słodki upominek. Zapraszamy już 12 lutego 2021r!

Gramy z WOŚP

17.01.2021
Gramy z WOŚP

Gramy z WOŚP

17.01.2021

Gramy z WOŚP! Kolejny finał jest dedykowany laryngologii, otolaryngologii i diagnostyce głowy. Zapraszamy naszych przyjaciół i znajomych do udziału w charytatywnej akcji na FB pod nazwą: Bazarek Prezentów Wesołej Piątki dla WOŚP. Czekamy na Was!

Kodowanie z ozobotem

Mały robot pojawił się w przedszkolu. Słoneczka, jako pierwsze ruszyły z ozobotem w niesamowitą przygodę z rysowania, rozwiązywania problemów i pracy grupowej. Za pomocą kolorowych kodów dzieci programowały zadania, które wykonywał mały, ale bystry robot.

Konkurs Kolęd i Pastorałek

Pandemiczny czas zabrał nam możliwość organizacji corocznego Przeglądu Kolęd i Pastorałek. Nie odtworzymy atmosfery tego wieczoru, ale proponujemy i zachęcamy do udziału w Konkursie Kolęd i Pastorałek. Jest organizowany w formie zdalnej przez GOK w Domaniewicach. Szczegóły u nauczycielek i w załącznikach. ZAPRASZAMY!

Konkurs foto "Uchwyć moje emocje" UWAGA! Nowy termin do 15.01.21

Przypominamy o konkursie! Przedłużamy termin i zapraszamy do udziału! To mogą być jedne z najpiękniejszych zdjęć Waszych dzieci! Pamiętajcie, nie ma złych emocji!

Spotkanie z Mikołajem

Przedszkole jest miejscem magicznym. Tylko tu w jedną noc klasa zamienia się w domek Mikołaja... Otwarte buzie dzieci i ich wieeeelkie oczy, to dowód na to, że przeżycie było niesamowite. Dziękujemy p. Michałowi i p. Adamowi za udział w tym przedsięwzięciu. Było pięknie!